ayang's FotoPage

By: ayang jijie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 7-Feb-2008 11:20 Email | Share | | Bookmark
Blue Lagoon

ni le..fatin
yang ni plak..nurin
yang kempius sket ni...Dina
View all 18 photos...
Mase CNY hari tu..aku g blue lagun PD ngan family ku..semua da mase tu..abang long ngn kak tina pun ada..dorang baru je balik dari Sudan..agak berbulan-bulan jugakle dorang kat sane..rindu gak rasenye...tapi abang aku akan kesana jugak sebab bertugas di sana..so..bile semua dah ada nie..tu yang kiteorang berkumpul memeriahkan suasana di pantai..meriah sangat...hehe..(tapi gambo dorang tak banyak diambil la..ntah gambo sape ntah yang banyak..)heheh...ok...tata..


Saturday, 22-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Angah's Wedding-29 December 2007 @ Bertam Ulu Malacca

mase ni..suke2 jek..
ni le..pengapit bidan terjun..baju pun tak same..gegege
fatin n nurin
View all 6 photos...


Thursday, 20-Dec-2007 09:55 Email | Share | | Bookmark
Hari Raya Qurban

cayang die..
ntahla..heheh
sape penye kete la nie
View all 15 photos...
Hari ini hari Raya AidilAdha..Best sangat..sebab beraya dengan family aku..sayang aku pun ada..family akak aku pun raya sekali ngn kiteowang..tapi yang sedih dan kurang nyer...sob..sob..abang,kak tina,dina n dani jek yang tak de..they all beraya dengan cairo...just dapat tengok gambo dorang je le...tapi comel2 sangat dani tuh.,.dah besha rupenye..makin debab..hehe...tapi tak dapat nak upload gambo raya haji banyak2..nie jek yang ader pun....so....enjoice.....!!!!!!!!!


Sunday, 14-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Second Raya..Ke Perak

 
 
 
View all 28 photos...
Kami semua nak ke Perak nie...g umah tok sayang..makcik sayang...macam2 la..ok..see u there......


Saturday, 13-Oct-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Berhari Raya di Kampung Pandan..First Time in Kuala Lumpur..Best

me wif angah
selamat hari raya baby
maintain..
View all 19 photos...
First raya bersama suami.. di umah mertua di jinjang kepong.. best gak.. tak pernah beraya dengan mertua first raya..last year, beraya dengan suami tapi di kampung abah di Kedah...mlm tu aku ngan suami..g jenjalan kl... merondala..hehe..Malam2 sket, tolong mertua ngn adikĀ² ipar aku kemas umah..susun ape patut..pasang langsir..meriah beb... Suma adik-beradik suami ada... then..lepas sembahyang raya pergi umah nenek sayang di Kampung Pandan...semua ahli keluarga berkumpul di sana..ramaila pakcik n makcik sayang kat sana...anak2 buah lagik ramai...nasib baik la...sayang yang tolong bagi duit raya..lagipun..dah jadik boss nie..lagik masyukk..hiikhikhik...kami beraya sampai kepetang...kepetang bawak ke malam..ah..nak tau, malam tu sempat kiteorang g carrefour..huhuhu...beli apa yang patot sebab esoknye kami semua nak ke Kampung Gajah Perak...


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net